Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Armstrong

Iedereen die dit blog een beetje volgt weet dat Armstrong één van de helden uit mskes jeugd was. Ze had het als vijftienjarige niet zo begrepen op de dingen waar haar klasgenoten mee dweepten. Maar Armstrong? Daarvoor is ze op die fameuze 21ste juli van 1969 heel vroeg opgestaan.

Neil Armstrong is overleden.

Iedereen die dit blog een beetje volgt weet dat mske het niet zo erg begrepen had op Armstrong. Wat ze van de laatste verwikkelingen denkt is niet voor publicatie bestemd, behalve één gedachte: “als je stopt met je te verdedigen is dat een schuldbekentenis”.

Vrij vertaald: als iemand je je ganse leven wil koeioneren moet die enkel proces na proces aanspannen. Want als jij je leven verkiest boven de stress dan beken je dat die persoon gelijk heeft.

Lance Armstrong wordt op die basis gestraft.

En dan zeggen ze dat mske een rare hersenkronkel heeft.

Previous

Het kroostrijk gezin

Next

Nanette

10 Comments

 1. Een echte held was het niet voor mij, die Neil Armstrong, maar wél weer iemand die je je hele leven al ‘kent’..een belangrijk persoon in de hedendaagse geschiedenis..ik schrok niet want de goede man was al oud hè, maar toch doet het me wel wat.
  Wat die andere kwal betreft..ik denk dat ook..als ie écht onschuldig was, zou ie zich tot het bittere eind blijven verdedigen. Maar de getuigenissen stapelen zich op..hij kán het gewoon niet volhouden dat ie clean was. Maar welke wielrenner is dat wél..???

 2. Ps.. ‘zij heb’..dat is pas echt Dordts hehe!

 3. ms

  Ik heb Sloef vanmorgen al op de vingers getikt. Hij heeft het al aangepast. Voor één keer dat jij vroeg op bent!

  Wel dat van die rechtszaak dat steekt. Slow heeft er op een zeker moment óók de brui aangegeven toen SS maar bleef doorgaan en toen dachten wij ook dat we maar één leven hadden en als zij dat kon blijven beïnvloeden ze uiteindelijk tóch haar zin kreeg.

  En ja, dan kan je betalen natuurlijk.

  Armstrong, Lance dan, mocht/mag ik niet omwille van de manier waarop hij de koers verrenneweerd heeft. Dat systeem van “the Boss” en zo meer.

  Ik vind dat in deze zaak het er eigenlijk niet over gaat of hij nam of niet, maar dat ze het nooit hebben kunnen bewijzen. En dan moeten ze achteraf niet uit de doeken doen hoe het kon dat ze hem niet konden pakken. Dat hadden ze op het gepaste ogenblik moeten zeggen toen het wél nog kon.

  Wij hebben nog altijd een rechtspraak die zegt: “geen bewijs, geen schuld.”

  De zaak rechtvaardig en grondig recht zetten kan niet meer, dus dat ze het dan zo laten, dan komt het misschien de kankerpatiënten nog tegoei.

 4. Ah zo..ik snapte dat ‘vrij vertaald’ al niet onder je betoog..beetje tegenstrijdig met wat er boven staat..maar inderdaad..het je moeten blijven verdedigen is ook niet leuk. Maar goed..als zó veel mensen zeggen dat hij nam..tot aan ‘beste vrienden’ aan toe..ik weet niet hoor..volgens mij is er ook weleens iemand voor moord veroordeeld terwijl het lijk niet te vinden was..!

  Geef Sloef maar de schuld..zeker weten dat er niet eerst ‘ik…heb’ stond?
  Moet na de vakantie altijd weer in m’n eigen ritme komen..van utislapen is tijdens de vakantie geen sprake..en al helemáál niet als het zó warm is hehe..dus lig ik nu om 7 uur wakker!

 5. ms

  Ik heb? Dat zou je aan Sloef moeten vragen hoor! Dat weet ik toch niet.

  Het ging me over die onlogische logica, dat je fout bekent omdat je wil stoppen met treiterderij.

  Armstrong? Die oogst wat hij gezaaid heeft hé.

 6. bea

  Twee historische Armstrongs. Eigenlijk lijkt het op een heksenjacht wat de tweede betreft, zoveel jaren later al zijn overwinningen teniet doen, vijgen na pasen. Geef mij maar Louis

 7. Wat een mooie bedacht over the 2 Amstrongs, maar ik geef maar Louis

  Groetjes

 8. Die eerste mag in de geschiedenisboeken want zijn stap op de maan was een sprong voor de mensheid. De tweede kwam in de kijker met zijn sport en alle middelen waren goed om in de kijker te blijven.Is het waar of niet ,echte bewijzen zijn er nooit geweest.En het is kinderachtig om dit welles-nietes spelletje door te zetten.Zelfs zij die “iets” wisten hebben hem indertijd opgehemeld.Dat die boeken nu maar gesloten worden voor er stommiteiten gebeuren.

 9. Twee naamgenoten, twee meneren … de éérste schrijft (of liever schreef *slik* ) Geschiedenis met een GROTE G! De andere verdiend niet beter dan dat, zoals Magda hierboven reeds aanhaalde: men beter de boeken dichthoudt. Dat stinkt … !

 10. What’s in a name ? Toch heel wat, als je dit stukje leest …!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén