Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slaapzakken

mske heeft de zomerslaapzakken afgehaald. Dat waren twee slaapzakken die je echter aan mekaar kon koppelen zodat je eigenlijk een tweepersoonsslaapzak kreeg. Die werden dan gebruikt in de kleine caravan waarmee er naar de westrijden gegaan werd.

mske wil die nu opnieuw wassen zodat ze die als twee éénpersoonsslaapzakken op de eenpersoonsbedden van de caravan kan gebruiken. Maar daar zijn enkele herstellingen voor nodig want het bies zit los.

Die slaapzakken waren van de stoel gegleden op de grond en toen mske dat zag, zag ze tevens dat die bewogen. En dat was … ondergetekende. Toen ze daar even tegen duwde ben ik er natuurlijk als een haas vandoor gegaan. En toen mske over die slaapzakken stapte om die te kunnen oprapen, stond ze nog net op de rand en trapte op Karboenkel, die daar ook onder zat, zijn poot en die ging er dan op drie poten vandoor en keek mske heel beledigd aan.

mske was bezorgd over Karboenkel’s poot maar toen ze terug binnen kwam zag ze Karboenkel nog nét van de kolomkast op de frigo springen en dacht: “showbeest”.

Previous

Gulliver

Next

Spek met eieren

1 Comment

  1. 24-04-2004, 22:42:01
    ocharme,
    ocharme, ocharme …

    lucky2behappy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén