Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bedenking van mske

Waarom heb ik, vorig jaar toen het huis verkocht werd, dat geld niet onder mijne linker arm en Slow onder mijne rechter arm gepakt en tegen de katten gezegd: “Kom en volg mij” en ben ik niet naar Hawaii geëmigreerd?

Previous

Het is hier weer een zothuis

Next

Logisch!

1 Comment

 1. 27-05-2004, 13:56:09
  waarom ?
  Wel omdat ik er niet was om jullie valiezen te dragen en slowken zijn hebbedingeskes ni wou achterlaten !!!

  Max

  —————————————————————————–

  28-05-2004, 21:03:09
  Het is ook niet alles.
  Hawai heeft natuurlijk een reputatie, maar er overal wel iets hoor. Tropische stormen, overbevolking, dure winkels, lawaaierige Amerikanen, … Misschien verlang je binnen de kortste keer terug naar ons apelandje Ik vind ons landje al bij al nog zo slecht niet om te wonen.
  mvg

  Flater

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén