Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Out of office reply

Wél wél, zeer interessante informatie per email ontvangen … op mijn email, ikke Sloef! Het bericht komt van het ministerie van Financiën en luidt:

Geachte,

Ik ben met vakantie tot maandag 6 september. In dringende gevallen kan u het best contact opnemen met (hier stond een naam en een telefoonnummer).

Met vriendelijke groeten,

(Hier stond nog een naam met een titel er onder).

Het onderwerp van dit bericht was: “Out of office reply”.

Dat ze al een mail zenden aan een kat -nu niet de eerste de beste kat- maar dan nog durven beweren dat ik hen éérst een mail had gezonden …

Previous

Omleiding

Next

Water blijf in je beek

1 Comment

 1. 15-08-2004, 13:38:13
  Overwerkt?
  Misschien was die persoon zodanig aan verlof toe dat hij/zij aan de verkeerde persoon een e-mail verstuurd heeft. Want vele mensen denken dat iedereen die aan de staat werkt, weinig tot niet moet werken maar de realiteit is toch anders. Iedereen krijgt wel eens eens berichtje die verkeerd geadresseerd is. Dat gebeur(d)e met gewone brieven ook.

  vele groetjes
  http://stefflater.blogspot.com/
  Flater

  —————————————————————————–

  15-08-2004, 18:30:45
  **
  Die mail is door “niemand” gestuurd; dat is een automatische die laat weten als iemand in verlof is en die krijg je enkel als je die persoon probeert te contacteren via een zelf verstuurde mail.

  En al is Sloef de intelligentste kat ter wereld, ik kan je garanderen dat hij GEEN mail heeft gestuurd naar het ministerie van financiën…

  Dus zit er ergens wéér een sjamfoeter vieze spellekes te spelen met mailadressen die hij zo van ’t net kan halen of zoiets hé !

  En bovendien was het berichtje sarcastisch bedoeld want met een Ex bij die bij een staatsinstelling werkt en een zoon die ook bij een staatsinstelling werkt, wéét ik wel wat er wel en niet waar is van die grappen die er over gemaakt worden.

  ms

  —————————————————————————–

  16-08-2004, 19:30:02
  ok
  Sorry, maar hier thuis spreekt niet dat ik ga werken maar dat ik aan een bureau zit. Ik had uw sarcasme jammer genoeg niet gevat. Zoals ik al veel keer gezegd heb op het werk de laatste tijd: het word tijd dat het september is zodat ik eindelijk ook eens met verlof kan gaan.

  groetjes
  http://stefflater.typepad.com/another_boring_blog/
  Flater

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén