Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Definitief het einde

Toen ik mijn blog verhuisde die eerste april van 2008, heb ik gepoogd om de dingen te vertellen zonder na te trappen naar de provider van het vorige blog. Dat doe ik nog niet.

Groot was mijn verbazing toen ik vorige zaterdag volgende mail ontving:

Beste blogger,

Na de vele ongeruste berichten die we ontvingen op ons eerder bericht, willen we jullie graag wat meer info bezorgen over onze maatregel om bepaalde blogs te verwijderen.

Enkel blogs die aan deze criteria voldoen, zullen worden verwijderd:
– De blog bevat minder dan drie berichten (enkel blogs met 0, 1 of 2 berichten zullen worden verwijderd)
EN
-De blog is niet meer aangepast sinds 01/01/2016

Als u meerdere blogs bezit, zullen enkel de blogs die voldoen aan deze criteria worden verwijderd, andere blogs worden niet aangepast. Zoals al aangegeven in ons eerste bericht, volstaat het om een bericht te posten indien u één of meerdere getroffen blogs toch wil behouden.

Hebt u hulp nodig (u vindt uw login of paswoord niet meer terug), contacteer ons dan! We zullen u met alle plezier helpen.

Onze excuses indien we met ons vorig bericht voor enige ongerustheid hebben gezorgd.

Met vriendelijke groeten,

Het Skynet team

Want ja, dat oude blog bestaat nog steeds. Ik haalde alle berichten er af maar liet het bestaan met een scriptje dat de mensen die het openden naar hier bracht.

Het lezen van de mail riep ook een “aha” gedachte op omdat ik had gemerkt dat er een paar oudere slapende blogs terug aangevuld werden al was het om te zeggen dat er niets te zeggen was.

Allemaal goed en wel, we gaan niet natrappen, maar het is toch weer typisch. Er staat namelijk in die mail:

Onze excuses indien we met ons vorig bericht voor enige ongerustheid hebben gezorgd.

Wélk vorig bericht? Tsss tsss tsss …

Previous

Little Joe

Next

Alle honden los

15 Comments

  • ms

   Er moet wel een bericht geweest zijn, aangezien het aantal blogs dat al jaren niet meer bijgewerkt werd en nu ineens weer opduikt met een nieuw logje.

 1. Hier snap ik niets van…

  • ms

   In 2003 begon ik met een blog bij skynet. Al snel werd duidelijk dat die dienst niet erg goed werkte. Flaters en fouten stapelden zich op. Eens toegeven dat ze fout zaten, zat er niet in. Ze weten het altijd aan de instellingen van mijn pc.

   Ik gaf er in 2008 de brui aan, startte dit blog en verhuisde de inhoud van het skynetblog naar hier. Ik liet enkel het laatste bericht met een link zodat bezoekers automatisch werden doorgeschakeld.

   Nu duiken al die slapende skynetblogs weer op. En ik krijg een mail om te zeggen dat hun vorig bericht (dat ik niet ontving) zoveel paniek zaaide.

   Nog steeds fouten en flaters dus. Maar het blog mag weg. Ik denk niet dat er nog mensen via die url naar wizzewasjes komen.

   • Laat het dan maar verwaaien in de ether ☺

    • Bij web-log van Sanoma was ook een hoop gedoe, door overname o.i.d.
     Daarna was ik bij Punt, die ging de mogelijkheden ‘verbeteren’.
     Uiteindelijk migreerde ik naar WP en hier blijf ik zitten.

 2. geen vorig bericht en ook geen extra bericht ontvangen. Ik heb nochtans mijn reisblog die in aanmerking zou kunnen komen… Zal ook vlug daar nog maar eens iets posten. Eueuh…. dat lukt daar dus ook niet meer 🙁 Dankjewel Skynet (en mske om mij via deze weg op de hoogte te brengen)

  • ms

   Op je reisblog staan meer dan drie berichten, veronderstel ik, die zou dan logisch gezien niet verwijderd worden. Maar met hen, weet je maar nooit. Iets bijposten is niet zo een slecht idee.

   • ah ja, ‘k kan gerust zijn, er staan veel meer dan drie posts op, niet goed de voorwaarden gelezen. Gelukkig want bij posten lukt dus niet meer. Tijdelijk weeral waarschijnlijk, de ziekte van mijn blogs: werkt niet, werkt weer, miraculeus. Bwa ja, zo houden ze ons bezig 🙂

    • ms

     Ik vertrouwde ze toen in 2008 al niet meer. En dan die fouten bij het inloggen en het posten? Ze zeggen wel in de mail dat, als je hulp nodig hebt …

 3. Het aantal blogsites is kleiner en kleiner geworden.
  Ook ik ben ooit gemigreerd.

  Zonnige groet,

  • ms

   Er komt ook altijd meer en meer bij kijken, zoals die sociale media. En dan moet je echt wel wat meer van informatica kennen dan een beetje html of css. En dan geven ze er maar de brui aan zeker.

 4. Wat zonde van de blogs… En… wat vreemd: hoe moeilijk is het om ‘slapende berichten’ te laten (be)staan. Gelukkig heb je de inhoud verhuisd.

  • ms

   Die slapende berichten leken na verloop van tijd ook op niets meer. Ze pasten altijd maar aan en veranderden maar. Afbeeldingen verdwenen of hadden een ander formaat. Daarom wou ik weg. En ja, ik deed er goed aan. Het heeft wel twee jaar geduurd eer alle berichten van vroeger verhuisd waren.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén