Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Van de klant ambetant

Doordat Slow en mske meer en meer eens afwezig zijn gedurende een periode had mske steeds meer dossiers uitbesteed aan de onderaannemer.

Maar toen de onderaannemer ergens in juli ineens veel werk kreeg van zijn klanten en mske zich de vraag stelde wat zij dan was, begonnen ze nog iemand bij te zoeken.

En toen kwam de mail van de onderaannemer, vragende of mske hem geen voltijds werk kon garanderen. Allee nu, wie kan dat nu? Dat zei mske dan ook.

In elk geval, de dossiers vlogen de deur uit en mske zette het automatisch antwoordapparaat van de mail, wat iedereen out of office reply noemt, in werking.

Alles liep vlot.

Liep! Want nu ineens heeft de onderaannemer terug te veel werk van zijn klanten, zodat wij ons de vraag stellen wat wij dan zijn.

Het resultaat liet niet lang op zich wachten. De klant, die ervoor nooit had gemerkt dat Slow en mske er niet waren, mailde nu en stelde verbolgen vast dat ze sedert 1 januari al vier keer afwezig waren geweest en dat zoiets vreed ambetant was voor hem!

Gelukkig hebben Slow en mske een tweede iemand bij gevonden die natuurlijk nog moet ingewerkt worden. Maar mske gaat het automatisch antwoordapparaat van de mail, wat iedereen out of office reply noemt, niet meer gebruiken tot alles mooi rond draait …

Previous

Het gaat nog uit komen

Next

De geweldenaar

2 Comments

  1. Ja..soms zijn de mensen beter onwetend hè..gek genoeg!

  2. nu vragen ze zich gewoon af waarom ze geen antwoord krijgen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén