Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet slim

Licht gehandicapten -spreek uit gehendicepten, die samen wonen zouden wel eens een deel van hun uitkering kunnen verliezen, dus raden ze die mensen aan om niet officieel te huwen of samen te gaan wonen.

Waarom geldt dat weer niet voor niet gehandicapten? Waarom maakten de flikken van het Wat-was dorp dan een probleem van het feit dat Slow niet officieel bij mske woonde omdat hij daar meer was dan op zijn officieel adres?

Nu ja! Slow kreeg het weer zenne en hij begon van: “die van de VDAB zegden ook niet dat ik niet moest gaan samenwonen of dat ik …” Wat een wieten! Hij wóónde toen al samen! En toen mske zei van: “och wat is nu het belangrijkste: geld of wij twee” zei Slow: “geld natuurlijk” en toen rolden ze alletwee over de frigo van het lachen. En toen mske zei: “wij hebben sjaans, jij hebt mij en ik heb jou” stiet Slow een bloedstollende kreet uit en riep: “ze gaan hier nog meer komen pakken, azo twee gestoorde die samenwonen”.

Ik vraag me af wat er van die twee gaat terechtkomen moesten die ooit volwassen worden.

Previous

Kijk, het wandelt

Next

Handjes draaien

1 Comment

 1. 15-02-2005, 11:35:14
  Terechtkomen
  Prettig gestoord?
  http://lordblotbilski.skynetblogs.be
  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  15-02-2005, 11:48:05
  Met
  de nadruk op “prettig” !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén