Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De smokkelaar

Ik hou van de radio,
Ik hou van de radio
Ik hou van de radio,
Radio

zingt mske! Want ze wordt goedgezind van dat humoristische programma dat ze ’s morgens bij het ontbijt hoort. Ik geloof dat dat programma “Nieuws” heet.

Die vertellen altijd grappen en soms kan mske weemoedig worden of zelfs eens met haar voet stampen en soms moet ze lachen.

Deze morgen waren ze weer schitterend! Waar halen ze het uit? Wie heeft zulke schitterende inspiratie?

De gag is als volgt:

Mensen die een gevaar vormen, voor zichzelf, omdat ze het vertikken van hun autogordel aan te doen, gaan telkens een boete krijgen van 50€. Dat is motiverender dan één keer op 5 jaar een grote boete.

Dat is voor de veiligheid! Precies of het voor mske, die wel voorstander van de gordel is, veiliger is dat ze aangereden wordt door iemand die wel een gordel draagt.

Anderzijds … laten ze een smokkelaar die twee arenden binnenbrengt, wat verboden is wegens een verhoogd risico op vogelpest bij mensen, zomaar gaan tot blijkt dat die beesten effectief de vogelpest hebben!

Dan willen ze die vent onderzoeken én alle mensen die mogelijk in contact geweest zijn. Dus vragen ze dat die smokkelaar zichzelf zou melden. En zoals het een brave smokkelaar past doet die dat.

Wat zijn dat toch voorzichtige mensen! De veiligheid primeert in dit land!

Alleen … hoeveel mensen heeft die man al een kus gegeven? Hoeveel al een hand? In hoeveel cafeetjes en/of restaurants en/of hotel heeft hij al besmet geld uitgegeven?

De mensen die met die man in contact zijn geweest … hoeveel mensen hebben die al een kus gegeven? Hoeveel al een hand? In hoeveel cafeetjes en/of restaurants en/of winkels hebben zij al besmet geld uitgegeven?

Maar we slapen weer gerust! Het niet dragen van de gordel wordt uit veiligheidsoverwegingen beboet met 50€ boete!

Previous

Ju!

Next

Karboenkel’s dieet

1 Comment

 1. 26-10-2004, 00:50:38
  Arm Belgien
  En geld , daar is niemand vies van.
  Hoe vuil en vies het ook is.
  Dus geld mag stinken “letterlijk en figuurlijk”
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén