Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Integratie

Modewoord tot en met. Wat houdt dat in? Wel dat mensen die op een bepaalde manier anders zijn op die basis niet worden uitgesloten. Mooi! Heel mooi. Maar dat zou normaal moeten zijn en niet zo opgeklopt.

Maar wat er dan volgens ons niet kan, is het feit dat die normale mensen die dan wat anders zijn, op basis van die integratie dan ineens gaan provoceren.

Ik wil geen discussie opstarten over homo’s of weet ik veel maar als ik hoor dat er jongeren gestraft werden voor het toetakelen van homo’s dan kan ik dat enkel toejuichen. Maar waarom is het dan zo moeilijk om een verkrachter gestraft te krijgen? Omdat er steeds het gegeven bijkomt dat mensen zeggen dat het meisje het uitgelokt heeft? Omdat haar rok te kort was, haar bloesje te spannend?

De homo’s werden aangevallen in Antwerpen Stadspark en onmiddellijk zeggen de mensen: “ja maar ja, het Stadspark is daarvoor gekend! Je kan daar als man alleen niet op een bank gaan zitten”. Wablief? Dat is al net zo erg als de homoparking in Sterrebeek! Het Stadspark is van iedereen en die homoparking is een parking dus om een auto op te zetten. We gaan de term uitlokking hier niet gebruiken want elke daad van agressie is uit den boze al vinden wij dat het claimen van bepaalde gebieden wel een zekere vorm van provocatie inhoudt.

Een normaal mens hoeft geen parkings of geen parken om een scharrel te doen. Als een meisje dat doet heeft ze een bepaalde naam en wordt opgepakt.

Stop dus dat geprovoceer want de enige benadeelde van deze zaak is de normale man die gewoon van een andere normale man houdt en die hebben geen integratie nodig, die zijn geïntegreerd.

Previous

Patchouli

Next

Laks

1 Comment

  1. 11-05-2008, 04:24:44

    Het is wel zo dat als je gewoon toont dat je geen interesse hebt je niet wordt lastiggevallen hoor. Trouwens, het probleem is vaak dat ze het een “homo” parking en “homo” bos noemen terwijl de meeste mannen die daar komen vaak getrouwd zijn en zelfs kinderen hebben (bi dus)

    Echte openlijke homo’s hebben die plaatsen niet nodig. En zoals je zei die zijn geïntegreerd. En ze lopen niet te koop met hun homo zijn (wat je niet van de verwijfde homo’s “Jeanetten” kunt zeggen)
    http://www.mikpunt175.be
    Anoniem

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén