Het is een feit dat mskes smaak waar het mannen betreft niet overeenstemt met de foto’s die je op sommige blogs kan zien. Die spierbundels doen mske meer denken aan hetgeen Mei bewonderend dikbils noemde en dat waren vetkoeien.

Zo een exemplaar stond op de middenberm, met ontblote torso en wit zwembroekje aan, geleund tegen zijn cabrio zijn jeans aan te trekken. Hij deed dat met de flair van een striptease maar dan in het negatief. En hij keek stiekem of iedereen hem goed had gezien. En mske had hem gezien, want ze zat op de tram en ze dacht dat hij toch had moeten weten dat een wit zwembroekje de indruk gaf van een onderbroek, al had het pijpkes.

En ineens keek hij naar de tram als voelde hij dat mske hem bekeken had en in zijn ogen was er enkel “Narcissus” te zien. En mske draaide haar hoofd koel en berekend en keek naar de mensen wiens ogen naar buiten gericht zijn.