Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lezen of kijken

Vroeger waren de mogelijkheden van het bloggen eerder beperkt en waren afbeeldingen eerder iets dat de tekst opfleurde.

De tijden zijn veranderd. Er bestaan mogelijkheden bij de vleet om foto’s op blogs te zetten. Zoveel mogelijkheden dat er ook zoveel fotoblogs bij gekomen zijn. Echt heel mooie foto’s hoor, sommige echte kunst, maar reageren? mske vindt dat ze niet telkens bij elke nieuwe foto kan gaan zeggen hoe mooi ze die vindt. Op het einde komt dat dan ook niet meer geloofwaardig over.

En daarom gaan we dat hier eens duidelijk stellen. Zoals gezegd, er zijn fantastische fotoblogs en er zijn blogs met fantastische foto’s. Maar mskes grote favoriet is dat van Olive. Dat vindt mske nu eens telkens sprekende foto’s.

Waarom? Dat zou ze zelf niet weten, mogelijk omdat zij, zelfs als letterkesmens, een verhaal kan zien in Olive’s foto’s.

Previous

Straffe toeren

Next

Bij gebrek aan slaap

7 Comments

 1. mooi ;°) ik heb dat ook al laten weten bij fotorantje (mijn favoriet), je kan niet iedere keer “mooi” als reactie geven. Ik reageer als ik er iets over te zeggen heb

 2. Ik had ooit als een soort van regeltje voor mezelf, dat ik fotoblogs niet elke dag bezocht..gewoon omdat je daar meestal wel diverse postjes achter elkaar kan bekijken..neemt net zoveel tijd in beslag als een tekstpostje lezen ( en dan ook nog weten wat je gelezen hebt hehe). Maar tegenwoordig zijn er meer fotoblogs dan tekstblogs..en er zijn sowieso niet zo ontzettend veel blogs meer..dus heb ik tijd zat om ook de fotoblogs die ik goed vind elke dag te bekijken. Het zijn er wel een paar..en ik bewonder ze allemaal…maar ik lees toch ook wel héél graag er wat persoonlijke lettertjes bij.

 3. Ik volg zelf geen fotoblogs maar ik denk idd dat het lastig is om op te reageren. Op elke foto ‘mooi!’ gaan zetten is idd niet zo inhoudelijk

 4. Bij sommige fotoblogs zit er toch wel een verhaal achter de foto’s.


 5. daarom heeft olive én een fotoblog én een lettertjes blog, alhoewel dat laatste ernstig verwaarloost is…

 6. Oh..en wat dat reageren op de foto’s betreft..ik vind dat in wezen hetzelfde als op de lettertjes..je pikt er altijd wel wat uit waar je wat over wilt zeggen..en als dat niet zo is, dan zeg je gewoon niks..lijkt me wel simpel. En als ik het gewoon mooi vind, zeg ik dat ook..waarom zou dat na 300x ongeloofwaardig zijn?

 7. leuk hoe mensen verschillend kunnen zijn
  ik kijk graag prentjes
  kan ik zo van onder de indruk zijn, onlangs twee nederlandse fotografes die ik nu volg, machtige foto’s
  van letterkes samengeperst tot prachtige zinnen kan ik ook genieten
  maar dan is het bij mij hier dikwijls zoeken wat kan ik daar op zeggen of aan toevoegen
  meestal is alles dan ook al gezegd geweest, en blijf ik woordeloos zitten, k ben dan ook niet echt een babbelgat

  er zijn echt nog blogs genoeg
  om te lezen of te kijken
  Olive ken ik nog niet, zal ik ook eens een bezoek moeten brengen
  ik heb er soms teveel te bezoeken en raak niet meer rond, dus is het nu ook soms in serie dat ik bij iemand langs ga

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén