Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Enkel en alleen voor haarzelf

mske wou alles anders doen dan de anderen. Dus wou ze ook nooit iets kwaad horen of zeggen van haar schoonmama. En iedere vrijdagavond trok mske de kindjes hun jasjes aan en ze gingen bij de schoonmama. En Ex ging mee, zij het dat hij nooit zelf het initiatief nam.

Toen Mei stierf wist schoonmama op zekere keer tegen mske te zeggen dat haar joengelen niet alle weken bij haar op schoot hoefden te komen zitten want dat schoondochters toch allemaal hetzelfde waren. Gezien het feit dat ze er maar één had, moest je niet ver kijken om die te zien natuurlijk. En die schoondochter die toch maar hetzelfde was heeft nooit meer aangedrongen om bij schoonmama te gaan. Later, toen schoonmama ouder werd en zaagde dat ze haar zoon niet genoeg zag was dat natuurlijk ook mskes schuld.

Wel als mske iemand begint te mogen en er begint mee in te zitten dan gaat dat ook kapot als ze leest dat iedereen toch enkel voor zichzelf zorgt.

Misschien had mske dat meer moeten doen. Ex had óók smalend gezegd dat ze de problemen van Jan en alleman niet kon oplossen.

Previous

Zwemmen in zee

Next

Moby Dick

1 Comment

 1. 05-11-2004, 11:25:23
  Egoïstisch zijn,
  doet geen pijn en maar goed ook, want iedereen moet een beetje egoïstisch zijn.
  http://mysteriouske.skynetblogs.be
  Myst

  —————————————————————————–

  05-11-2004, 12:25:24
  sommigen
  Mogen toch blij zijn dat er een msken is,.. en,.. en,.. een SLOW ook natuurlijk

  Dikke kussen uit Amberistan

  max

  —————————————————————————–

  05-11-2004, 12:39:30
  Pssssssst…..
  Olive is jarig

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén