Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zij hebben het gedaan

Nog even over “verdeel en heers”. Momenteel dringen ze van hogerhand de mensen met een 4×4 in een “bekijk-ze-scheef”-positie. Alle redenen zijn goed om die auto’s af te schilderen als de monsters die de lucht verpesten, ongevallen zwaarder maken dan nodig en wat weet ik nog met welke argumenten ze staan te zwaaien.

Wel, misschien kunnen ze daarover nog eens komen lamenteren nàdat ze àlle vrachtwagens en bestelwagens van de wegen hebben gehaald en alle supersnelle vlamauto’s voor rijke ventjes die meer kunnen dan enkele percentjes te veel op de toegelaten snelheid.

En nu voor er kritiek komt over dat van die vrachtwagens en die bestelwagens, rap zeggen dat dat onmogelijk is. Omdat die levensnoodzakelijk zijn voor het transporteren van dingen die levensnoodzakelijk zijn.

Maar zwijg dan over mensen die het begrip veiligheid inlassen in hun autokeuze.

En neen, we hebben er geen. En neen, we wíllen er geen.

We hebben er alleen een probleem mee dat bepaalde groeperingen worden geviseerd en dat ze zich bezig houden met zeveren in plaats van echte problemen aan te pakken.

Previous

Ergere problemen

Next

De gebroeders

1 Comment

 1. 03-01-2005, 09:10:26
  hear, hear!
  zelfs al is die van mij maar een kleine waar han nog steeds niet mee in het zand mag rijden…

  olive

  —————————————————————————–

  03-01-2005, 10:43:52
  Cayenne
  Al de reporters van De Waarheid hebben voor een nieuwjaar een Porsche Cayenne S V8 gekregen, zodat ze altijd en overal op tijd kunnen zijn (de turbo was net iets té) en de BMW was te traag
  http://dewaarheid.skynetblogs.be
  De Redactie

  —————————————————————————–

  03-01-2005, 11:03:01
  Cayenne
  Zat hij nog in het dooske ?

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén