Minister Laruelle wil koopjesperiode herzien.

Natuurlijk kunnen de ministers zich niet beraden over futiliteiten als de logheid van het systeem, het verschil van werken tussen de rechtbanken, het al dan niet gelijk zijn voor de wet van iedere Belg.

Er komen altijd van die heel dringende, hele belangrijke zaken tussen.

Als het slecht gaat maken ze geen jobs. Maar als een winkelier met zijn stock blijft zitten … Olla Polla! Dan zijn ze daar zenne!

Wel bij het handel drijven noemen ze dat vraag en aanbod.

Dit tegenhouden van het instorten van veel te hoge prijzen is gewoon weer een slag in het gezicht van de gewone mens. Alles is duurder geworden, maar ze proberen wel op allerlei manieren je pree omlaag te halen, ofwel moet je er langer voor werken. Voorstel voor Minister Laruelle: misschien kunnen ze een taks heffen op de te lage koopjesprijs.

Als iemand inkoopt en met minder winst wil verkopen is dat toch zijn/haar zaak!