Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bezigheidstherapie

Zo rond deze periode vorig jaar, toen de feestzaal zijn pre-ouverture ging houden was er een drukte van jewelste. Want de feestzaal was nog niet volledig af en er lagen nog verschillende bouwmaterialen op de parking. Hoe hebben ze dat opgelost? Wel, een bulleke reed de 50m van de feestzaal tot hier om die spullen 50m verder op het stuk wei te gaan deponeren. Dat heeft drie dagen geduurd.

Heen en weer

Wat ze nu zinnens zijn weten we niet maar nu doen ze net het tegen overgestelde. Een bulleke rijdt de 50m van het stuk wei tot hier om het 50m verder op de parking van de feestzaal te gaan deponeren. En de eerste dag is nog maar bezig.

Heen en weer

Misschien zijn we er van af want ze hebben die 100m straat gekuist.

Previous

Even stil

Next

Intelligente uitspraken

1 Comment

  1. 08-02-2005, 08:36:19
    werk
    werk hebben is één ding, werk houden is een kunst……… dus verwacht later nog maar wat heen en weer dinges…..

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén