Gisteren werd er gebeld! Een man met een uitnodiging voor de feestzaal. Slow zei: “we zijn daar al eens naartoe geweest, naar de pre-ouverture”. Natuurlijk zijn ze daar al naartoe geweest vorig jaar zoiets, toen ze de eerste keer de ganse ramsamsam van de parking naar de weide getransporteerd hadden.

Nu ze terug alles van de weide naar de parking getransporteerd hebben, gaan ze de opening doen. En Slow wist te vertellen dat dat nogal het één en het ander was als ze daar een feest hadden, want dat ze hier dan uit de voordeur niet konden.

“Ja” zei de man “we weten het, we werken er aan”.

Ze werken er zeker aan! Al de ganse dag!

De ganse ramsamsam weer van de parking naar de weide. Zouden ze luisteren als mske zou uitleggen dat het iets intelligenter zou zijn van enkel dat materiaal te halen dat je per dag, of zelfs per week, kan opgebruiken?

Voor de opening deze week hebben ze de parking van ’t Staeyen afgehuurd. En hoe geraken die dan hier? Per bus?

En als Slow en mske willen gaan moeten ze verwittingen vóór … tam tam tam … oeps, ik weet het niet meer, want Slow en mske hebben toch geen zin.

Die denken zeker hen om te kopen met hen eens gratis te laten eten! Dat ze met hun dikke bakken van mskes klein hofke blijven!