Wat zei mske toen ze dít schreef? Dat de Belgische Staat gered was? Blijkbaar is dat niet waar. Gisteren kwam er een brief zeggende dat haar aangifte niet op tijd was en dat ze haar dus op een speciale rekening hadden gezet mét 10% boete.

mske belt en ze vraagt uitleg. Iemand die net doet of mske de grootste fraudeur ter wereld is, zegt haar dat de aangifte wel daar is maar veel te laat; ze was pas daar op 3 februari.

mske belt de boekhouder die zegt dat dat nonsens zijn, dat er tijd was tot 10 februari, maar die begint natuurlijk te twijfelen en gaat het eens nazien en dan kunnen ze een protestbrief schrijven. Dat is heel goed voor “het ding”.

In dít land, waar ze de kleine criminaliteit niet meer gaan bestraffen, krijg je een boete zonder proces omdat er een fout van 4 eurocent op een stuk papier geschreven stond.

Wel, in dat geval, gaat mske de zaak er aan geven. Ze gaat ouwmadammekessjakossenpakker worden. Er zijn alle dagen meer dan één markt en ze zou toch niet gestraft worden dank zij minister Onckelinckx. Enkel jammer dat ze door “het ding” niet zo snel meer is als vroeger, maar ze kan toch al terug de ganse gang doorjoggen, dus binnen een paar maand zijn we operationeel. En dat is dan nog allemaal in ’t zwart. Kan je geen vergissing van 4 eurocent op een aangifte maken.