Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Terugkeer van niet weg geweest

De ideeën voor het blog komen weer zo vlot niet meer. Er staat wel een hele resem “Wat-waskes” klaar maar de “Wat-iskes” laten het wat afweten. Niet dat ze er niet zijn maar mske is het wat beu om telkens over het zelfde bezig te zijn. En wat is hetzelfde? Wel “het ding” is terug. Het stopte eind januari en toen Slow en mske ’s avonds zo opgelucht waren na het bezoek aan die ene, was “het ding” daar en zei: “piep, je bent me toch nog niet vergeten hé?” ’s Morgens was het weg. De week nadien, na enkele dagen stress voor een compleet andere reden, was het daar weer voor een avond. En mske dacht: “het komt als ik mij opwindt” en nu was er daar het draaien van het beebietje en jà!

En als mske zei dat 2004 een rotjaar was zou dat best wel eens alles te maken kunnen hebben met “het ding” want zonder dat ziet alles er veel zonniger uit.

En net als het weer de kop opsteekt zitten al die andere idioten op de kans te wachten om het nog wat erger te maken, maar dat is iets voor straks.

Previous

Wablief?

Next

Fraude

1 Comment

 1. 19-02-2005, 10:33:17
  Het is me wat hé MSke
  Het is te hopen dat dat ding eens op houd met MSke te plagen, want een mens kan veel hebben, maar soms is er een druppel die de emmer doet overlopen. Maar ja, hoe pak je zoiets aan?

  Toch de moed niet opgeven hé, je hoeft je niet altijd in te houden, je af reageren op de blog kan soms deugd doen of iemand het leest of niet.
  Ik heb het gelezen en wens MSke goede moed toe en MSke de wat waskes kom ik ook lezen.

  Toch een fijn weekend en tot straks!

  Marian

  —————————————————————————–

  19-02-2005, 10:36:55
  Het Ding
  weegt zeker 100kg en ik moet dat overal meeslepen en ik word daar zo moe van dat ik gisteren al om 22.00 in bed lag !

  Ge moet niet vragen hé !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén