mske wordt wakker. Ze ligt zalig tegen Slow aan. Waarom wordt ze dan wakker? Haar rechter arm doet pijn. Nu ja, sedert mske zich beter voelt en weer méér vaart achter haar dossiers zet, spelen die spieren soms eens op. Maar mske wil zich niet draaien, ze ligt daar te zalig. De arm wint. Ze draait zich om en nestelt zich met haar rug tegen Slow.

mske wordt wakker. Ze ligt nog steeds zalig tegen Slow aan, maar waarom wordt ze dan wakker? Haar linker dijbeen doet pijn. Nu ja, sedert mske zich beter voelt heeft ze al een paar dagen stretch oefeningen gedaan en spelen die spieren soms eens op. Maar mske wil zich niet draaien, ze ligt daar te zalig. De dij wint. Ze draait zich op haar buik en pakt Slow vast.

mske wordt wakker. Ze heeft Slow nog altijd vast. Waarom wordt ze dan wakker? Het is bijna 7 uur en Slow beslist van op te staan. Nu ja, we weten al langer dat Slow geen langslaper is. Maar mske houdt hem vast want ze ligt daar te zalig. Slow wint.