Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pech voor ons

mske heeft overal ogen. Ze maakt rijstpap en terwijl ze daarmee bezig is houdt ze ons nog in het oog ook. Nu, ik zit boven op de kast en kijk toe, je weet maar nooit dat haar waakzaamheid verzwakt, maar Karboenkel waagt poging na poging! Dat is een echt Karboenkeloffensief. Hij stormt vooruit richting fornuis en wil daar op springen, mske steekt haar linkerbeen uit. Hij wil dat via de spoelbak riskeren, mske heeft hem in zijn schabbernak nog vóór hij landt. Wil hij de kom aanvallen nadat mske de pap in een vuurvaste kom heeft gekwiekt, giet ze daar snel heet water in.

Weer geen rijstpap voor ons. Vanmorgen zei ze nochtans dat ze voor ons eens broodpap ging maken, maar ze had geen melk genoeg meer. Alle pech op een rij!

Previous

Bedverhaal

Next

Commercieel

1 Comment

  1. 05-03-2005, 15:21:49
    zo was je poezen
    in heet water zonder dreft

    willy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén