Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eindelijk een schommelstoel

mske is geen bieder. Als iemand een prijs zegt, dan betaalt mske dat. Maar nu vond ze weer de gedroomde schommelstoel en bovendien nog een paravent, die ze wou hebben om de inkijk in de badkamer -als die er ooit geraakt- te verhinderen. Dus zei Slow: “als je de twee wil moet je afdingen”. En mske heeft dat gedaan. En het is goed. Zitten ze nog alleen met het probleem dat ze dat in hun auto niet kunnen laden. En mske zou er zo morgen al om rijden. Eens zien wat Zoneke zegt!

Previous

In en onder, liever zonder

Next

Kato

1 Comment

 1. 26-03-2005, 09:05:28
  Woehoe!
  Proficiat met de aanschaf!

  Aude Audenda

  —————————————————————————–

  26-03-2005, 09:24:07
  Sjaans
  hé ! Eindelijk !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén