Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Speelmachien

Ik heb het al gezegd, mensen doen rare dingen. Gisteren hoorde ik iets over een machine en over 3.80€ en ik greep mijn hart vast. Slow en mske op een gokmachine! Dat is gevaarlijk! Straks is er geen geld meer voor katteneten.

Zegt mske: “maar neen domme Sloef, we hebben eindelijk de lege flessen apollinaris binnen gebracht en in die machine gestopt”.

En Slow had weer de show gestolen want hij had in een nogal eigenaardige positie post gevat, net voor de dubbelslagsdeur naar het magazijn, want er lag een gebroken ei aan zijn voeten. Dat machien staat namelijk net naast de eierstand.

En hij stopte de flessen in het gat en zei af en toe eens: “hela daarbinnen, kan je nog volgen?” Op een zeker moment zei dat machien toch “pweut” zeker en kwam er een berichtje op de led: “niet zo snel! En toen het machine zei dat er een ongeldige fles tussen zat, stopte Slow die tóch terug en effectief, toen ging het wel en Slow zei in het gat: “goed geprobeerd jong”.

Previous

Domme spin

Next

Tact

1 Comment

 1. 28-04-2005, 21:42:48
  Slotmachines
  Ik ken dat. Die armloze gokker bij de Makro durft soms zelfs nen bak Grimbie weigeren, tot twee keer na mekaar. Maar dat komt alleen voor bij héél droog weer. Ik denk dat da machientje graag eens ne vollen bak zou krijgen …

  Koala2
  Koalaluc@hotmail.com

  —————————————————————————–

  28-04-2005, 22:12:57
  Hmmmmm !
  Wie niet ?

  ms

  —————————————————————————–

  30-04-2005, 22:23:46
  hand
  je kunt dat jong in die kast ook een hand geven bij het afscheid, gewoon door het gat.

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén