Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lastig

mske is ronduit gezegd lastig. En dat is niet om mee te lachen. Dat is gisteren begonnen. Ze ging die jas halen. Zaterdag was haar maat niet meer in de winkel maar volgens de winkeldame wel nog in het magazijn. Aangezien mske toch geen geld genoeg mee had ging ze die jas gisteren halen. Beweert die winkeldame dat ze in het weekend zoveel heeft verkocht dat al die mediums er uit zijn! En mskes pinnekeshaar ging recht omhoog staan, want het bizarre was dat het aantal in de winkel aanwezige jassen nog hetzelfde was.
 
Later bij Zus en Poepie vertelde ze dat en toen haalde Poepie net dezelfde spiksplinternieuwe jas te voorschijn maar in het blauw. Poepie is trainer en deze jas paste hem niet en dus kreeg mske die!
 
Als ze thuis komt zijn er storingen op het net en kan ze er niet op. Dat kan voorvallen maar ze wou nu toch eens weten of dat met die mails opgelost was.
 
neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen neen en nog eens neen!
 
Nu wél dus! Er zijn al weken en weken geen mails binnen gekomen en dit keer was er eindelijk iemand die luisterde en het nakeek! En niet alleen dat, het nog oploste ook! En mske was blij dat het eindelijk in orde was maar er zaten 110 mails geblokkeerd, de meeste van klanten.
 
En dus is mske lastig! Bovendien is mske lastig omdat ze daarom lastig is, want zo lastig zijn is lastig.

Previous

Hygiënisch?

Next

Wat ze niet mocht doen

1 Comment

 1. 22-10-2003, 21:44:07
  jas
  ik heb vandaag een nieuwe rits gezet,
  in een winterjas die ik verlede jaar gekocht had,
  een hele klus , maar goed koper dan een nieuwe
  liliwens
  http://liliwensskynetblogs.be
  liliwens

  —————————————————————————–

  22-10-2003, 21:52:04
  Winterjas …
  Ooit was ik Miss Bonestaak, daarna kwamen er wat rondingen maar nu geraak ik in geen enkele vest van vroeger nog in ! Moest ik dat moeten doen zou ik er nu een héél stuk moeten inzetten.

  ms

  —————————————————————————–

  22-10-2003, 22:19:45
  winterjas
  Toch maar geboft met die jas, kan je weer vooruit. En ook al een staafmixer heb ik gelezen, MSke kan weer voor uit.
  Sinterklaas is al vroeg geweest bij jullie, hi, hi.
  Liefs en knuffels voor alle huismaatjes bij jullie.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  22-10-2003, 22:21:34
  pfffff
  Heb net hetzelfde voor Ms’ke, eerst was ik te gezet, heb dan meer als 20 kg verloren op een jaar tijd ( vorig jaar) dus allemaal nieuwe kleertjes gekocht en gekregen, en toen op een jaar tijd meer als 15 terug bijgekomen. Resultaat, nog veel kleertjes en vesten van vroeger die net nog iets te breed zijn, en nieuwere vesten en broeken, die just dan were te smal zijn om aan te doen . k’heb bijna allemaal verschillende maten in mijn kast, maar iets da just pas zonder te spannen of zonder erin te zwemmen zit er dus niet meer in… vrees dak beetje centjes zal moeten investeren in nieuwe vest en pull… en om alles te laten innemen, is ook een hele klus (en duur als ge zelf niet handig zijt ) zoals liliwens zegt + de vorm zal er uit gaan. Echt om met je pollen in t’haar te zitten.

  Bloodyke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén