Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Houston, we have a problem

Vanavond is het “Houston, we have a problem” met Tom Hanks, op VT4″ zei Slow eergisteren “om 21.05. Wil je kijken?” mske dacht even na want Tom Hanks is niet bepaald haar favoriete acteur, maar ze dacht toch van “bwah ja, eens zien wat ze er van gemaakt hebben”.
 
Slow, die niet VT4 gezind is, en bovendien nog gezegend met een flinke portie gezond verstand, kwam even later met het lumineuze idee op de proppen van hem op te nemen, zodat ze bij het kijken, de reclame kunnen doorspoelen.

Gisteren hebben Slow en mske er naar gekeken, alhoewel mske zinnens was bij de eerste tekenen van frustratie weg te gaan. Maar zo ging het helemaal niet. De film was goed. Erg goed zelfs. Geen theatraal gedoe, geen hysterische scenes, enkel maar Apollo 13.

Zelfs de spanning op het laatste werd juist weergegeven, al denkt mske zich te herinneren dat ze te zien waren zonder radiocontact, maar ook zonder parachutes, terwijl die stukken er af vlogen. En misschien hadden ze dat echte fragment er wel kunnen inlassen.

Nà 50 jaar op deze wereldbol zie je dingen wel lichtjes anders dan een kind van 15 en denk je dat de Amerikanen toch erg veel op het spel gezet hebben, vooral mensenlevens dan, om toch maar als eerste die Amerikaanse vlag op die maan neer te poten. Dat besef dat had ze niet als 15-jarige.

Previous

Tegenwringen

Next

Kappersklap

1 Comment

 1. 03-05-2005, 22:09:39
  Dat is zo…
  Je kijkt op deze leeftijd door een andere bril
  Bedankt voor de leuke kaart, ik vond dit tof.
  Groetjes en dikke knuffels aan alle huiskameraadjes.

  Marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén