Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slow ziet niks maar weet het wel

Het begon bij mskes linker oor. Het jeukte en het voelde ruw aan en mske zei: “Slow, wat is er aan mijn oor?” doch Slow zag niets. Toen was er iets op mskes linker schouderblad. Het jeukte en mske zei: “Slow, wat is er aan mijn schouderblad?” doch Slow zag niets.

En toen kwam het op mskes linker schouder en het jeukte en voelde ruw aan en zag rood en mske smeerde er nog wat extra bodylotion in. Maar het minderde niet integendeel, het liep uit naar haar elleboog, een smalle rechte lijn van haar schouder naar haar elleboog en daar heeft ze het kapot geroefeld. En ze smeerde nog maar wat meer bodylotion. En toen kwam het op haar linker dij en ze zei: “verdorie dat komt zeker door die Bonux!

Eerlijkheidshalve dient gezegd dat mske die Bonux al meer dan één keer scheef bekeken heeft en nogal stiefmoederlijk behandeld. Maar toen dacht ze: “maar enkel links? en zo smal?”

“Ik weet het” zei ze “dat is mijn slaapkant!” Maar dat klopt niet want meestal ligt ze op haar buik.

En ineens ging bij Slow de lamp branden, mske zit te kort bij de stoof! En dat ze dat dan niet voelde … maar nu let ze erop en het blijkt wel degelijk daaraan te liggen.

Previous

Djengis Kahn

Next

Veilig en droog

1 Comment

 1. 19-05-2005, 00:14:59
  volgende keer
  andersom…. héhé dan krijg je zo’n leuk ruitjespatroon…

  olive

  —————————————————————————–

  19-05-2005, 10:17:13
  Omdraaien !
  Als ik me omdraai om mijn rechterkant wat te laten bakken, zit ik met mijn rug naar mijn pc en dat is niet erg handig.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén