Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ergernisjes

Grappig om lezen zijn wel de ergernisjes van de mensen over andere mensen. Meestal getuigen die ergernisjes over een beetje egoïstische trekjes die de geërgerden hebben. Want waarom doen ouwe gepensioneerde mensen hun aankopen op het moment dat de werkenden ook gaan? Misschien eens afvragen of dat niks te maken heeft met de openings- en sluitingstijden van andere dingen zoals banken?

Of misschien liggen de grote winkels te ver van de ouw menskes hun huizekes en moeten ze samen met hun werkende kinderen hun inkopen gaan doen.

In ieder geval getuigen zulke ergernisjes van een heel veel beetje gebrek aan respect voor een generatie die er voor gezorgd heeft dat de werkenden hun studies konden doen en in staat zijn om werk te hebben. En bovendien vindt mske dat, als je niet ruimschoots de tijd hebt om naar de post of de bank of de winkel te gaan, dat je dan beter niet gaat want als je zo op zijn roefroefs moet leven dan zijn dat toch wel erge zielepoten.

pske van mske:

  En nu mag dat nog honderd keer zielenpoten moeten zijn, wat is dat nu voor een schrijfwijze?Previous

Italiaanse inslag

Next

Beschermd: De misdoener

1 Comment

 1. 10-06-2005, 20:21:01
  pékes
  Just!!!!!!!! ik ben ook een ouw péke!!!!! mijn vrouw een méke!!!!!!
  We doen de boodschappen naar het ONS uitkomt. Meestal omdat MIJN zoon geen auto heeft!!!!!!en we dus moeten gaaan als de anderen enz.
  groetjes.

  tuinkluns
  regenen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén