Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gemakkelijkheidshalve

mske heeft geen kinderen meer die nog naar school gaan, dus mag ik hier van haar eens onverbloemd mijn mening zeggen over mensen die hun kinderen ziek naar school laten gaan. Want daar hebben wij absoluut iets tegen.

Het is voor die zieke kindjes al enorm fantastisch leuk om zo in de school te zitten. Het is voor de leerkracht al ontzettend leuk om daarmee om te gaan, dat hoort niet tot de normale opvoedingstaken van die mensen, maar bovendien steken die zieke kindjes een ganse klas, school en nog verder aan.

En dan doen die ouders nog net of hun kind straffer is dan de andere omdat het zoveel doorzetting heeft. Ons voeten ook, en ik heb er vier, ze doen dat omdat ze niet weten wàt ze met hun kinderen moeten doen en de school is toch zo een gemakkelijke oplossing.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

De Vlaamse rand

1 Comment

  1. 06-03-2007, 16:58:29

    Jij schrijft wat ik denk !
    Weet je.. ik kreeg hier steeds het verwijt naar mijn oorkes geslingerd, dat ik mijn kinderen veel te snel thuis hou…. want zo voedde ik hen op ‘als watjes’

    http://dagboekje.skynetblogs.be
    viviane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén