Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Saddam

Toen Slow en mske zaterdag door de gangen wandelden zagen ze drie mannen wier huid van tint verschilde aan degene die hier als oorspronkelijk wordt bestempeld. En die drie mannen liepen nonchalant door de gang.

Ze werden gevolgd door een man alleen en toen mske volle zicht kreeg op die man alleen schrok ze! En toen ze die man voorbij was draaide ze zich om naar Slow en haar lippen vormden net dezelfde naam als degene die Slow net op dat moment geluidloos zei. De gelijkenis was àf.

Previous

Rond punt rond

Next

Beschermd: Gedaas

1 Comment

 1. 29-06-2005, 20:31:18
  o jee…
  misschien zijn broer?

  olive

  —————————————————————————–

  29-06-2005, 20:41:16
  **
  Eéneiïge tweeling dan toch !

  ms

  —————————————————————————–

  29-06-2005, 21:55:54
  óf
  een van zijn vele dubbelgangers?

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén