Ah ja, ik moest nog vertellen waarom ik mske gekrabd heb.

Wel, die mannen liepen hier maar rond te lopen en boven bezig te zijn en ik was al een paar keer op mskes schoot komen zitten. En toen zei Slow iets tegen mske over: “de volgende is de dees hier” en hij deed teken richting raam en mske fezelde iets over “dat ik toch op hare schoot zat en nog iets van “stil en op zijn gat”. Waarover ze ’t hadden mocht Joost weten, maar toen kwam Slow binnen en ik probeerde te kijken maar mske draaide met de stoel dat ik niks zag en toen zei Slow dat het drinkbakske er nog in hing en … ik hoorde hem het deurke van de kattenbox openmaken.

Ik haat de kattenbox want daarmee gaan ze naar de vetreneir en ik begon al stilaan te wriemelen om weg te geraken, maar mske hield vast. En toen wou ze me daar in zetten, maar Slow had die met de opening naar de deur gezet. Ik zette me af en roef, ik was weg en toen riep mske van: “op zijn gat zetten” en “Sloef is nie achterlijk zenne”.

Haha! Ik ken haar trucskes, ze wil dat die box met de opening naar boven staat en dan krijgt ze me daar in. Haha!

Maar ze had wel drie serieuze krabbes op haar handen en ze heeft er ontsmettende iso-betadinezalf en een pleister op gedaan.