Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zwarte dief

We hebben het hier al dikwijls gezegd, Slow en Karboenkel hebben een liefde/haat verhouding. Karboenkel probeert altijd te stelen. Deze middag weer. Karboenkel trachtte één van de kippebotjes te pikken en Slow brulde.

“Noises from the jungle” dacht mske terwijl ze probeerde haar tikkitikkeur in bedwang te krijgen.

En vanavond stapte ze naar de keuken en zag Karboenkel die net zijn zwarte poot uitstak om toch maar … en mske zei niks maar gaf hem een tik met de colafles tegen zijn zwarte achterste. Karboenkel keek giftig om, terwijl hij probeerde zijn tikkitikkeur in bedwang te krijgen.

Previous

Moeilijke bestemming

Next

Blogbedenking

1 Comment

  1. 27-10-2005, 11:11:42
    Precies….
    Ik kon het niet beter verwoorden.

    Marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén