Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

TikTak

“Lieve help” dacht mske toen ze jaren geleden de eerste aflevering van TikTak bekeek “welk kind gaat daar naar kijken?” Maar toen zag ze Zus als gehypnotiseerd naar de bewegende prentjes kijken. En Tik Tak werd het programma bij uitstek van kleine Zus.

De routine werd zelfs zo erg dat er al op voorhand gespeculeerd werd of er zwarte schapen of de hond gingen tussen lopen. Zoneke vond al snel een middel om te bepalen of die hond er al dan niet ging bij zijn.

Al 25 jaar zo ongeveer draait Tik Tak mee en het draait nog altijd, want gisteren stond Amke als gehypnotiseerd te kijken en zelfs Ella boog zich lichtjes voorover en humde mee. En mske vroeg als vanouds: “gaat het hondje komen?” “Natuurlijk” zei Zoneke, ook als vanouds, “want, kijk maar …”

Op het fotootje klopt zijn uitleg al niet, dus zei Slow vandaag dat hij dat toch eens grondig ging bestuderen.

Zolang hij er maar niet als gehypnotiseerd voor zit, kan dat allemaal nog geen kwaad.

Previous

Rocking Ella

Next

De vedettenbeurs

1 Comment

  1. 13-11-2005, 11:30:39
    jaja
    de kinderen van mijn kinderen genieten er ook nog van

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén