In een tijd, heel lang geleden zaten mske en haar gezin ergens bij vrienden in Duitsland en de vriend, eeuwige student, lokte hen mee naar zijn buro en toonde fier zijn laatste nieuwe aanwist: “een spelconsole”. En Zoneke mocht daar van hem de ganse namiddag op spelen.

Eens thuis begon mske uit te kijken waar ze zo een ding op de kop kon tikken want echt bekend waren die zaken nog niet. En toen vond ze er ene, een Atari en ze sprak af met Sinterklaas dat die er een ging brengen.

Die eerste console speelt niet meer, maar is er nog. Er is er nog een nieuwe gekomen en Zoneke heeft er nog eentje op de vlooienmarkt gekocht voor een prijske van niks, maar gewoon omdat hij de spelcassettes wou hebben en hij nam dan maar de console op de koop toe.

Nintendo sloeg hij over, hij bleef zijn ouwe Atari trouw.

Ze zijn er nog, alle drie met cassettes, al spelen ze niet meer, misschien kunnen ze het wel nog. Maar momenteel heeft Zoneke de nieuwste Playstation in huis staan. Maar die spellekes die zijn zo gesofisticeerd dat mske die helemaal niet leuk vindt.

Indertijd van de Atari: Frogger en Space Invaders en DigDug en … och ja, mske weet alle namen niet meer. Maar ze brachten wel ambiance in huis.