Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Atari

Het nieuws verraste mske niet, ze zat er ook niet op te wachten. Ze had er zelfs helemaal niet meer aan gedacht. Maar toen ze het las vond ze het toch wel jammer. Atari was namelijk de eerste spelconsole die er ooit bij hen was binnengekomen. Eigenlijk de enigste want latere spelconsoles kocht Zoneke als hij al het huis uit was.

Zoneke was nog klein en had bij een Duitse vriend op de Atari mogen spelen en hij was begeesterd. Zo erg begeesterd dat Sint en Piet er hem eentje hebben gebracht. De uren plezier dat dat ding heeft opgeleverd zijn ontelbaar, de spelletjes ook. Die groeiden met Zoneke mee, van Smurfenplezier naar Frogger, Space Invaders, Digdug en Zaxxon.

Nu gaan ze failliet.

Previous

De straat is geen vuilnisbelt

Next

De gedachte van Valentijn

2 Comments

  1. Heb nooit veel met computerspelletjes gehad, maar dat tennissen op die eerste Atari’s..volgens mij heeft iederéén dat weleens gedaan hè! Onze eerste homecomputer was trouwens ook een Atari..dat ding zat gewoon ín het toetsenbord..later kreeg je die onhandige grote dingen pas..maar ja..met die Atari kon je ook niet zo heel veel..ik gebruikte ‘m eigenlijk gewoon als typmachine hahaha!

  2. Ik heb er welvan gehoord ,maar zelf niet meegemaakt, de kinderen waren dan al de deur uit.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén