Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rijbewijs

Vorige week reed er een auto voor Slow en mske, een beetje op het vak, een beetje over de witte lijn rechts, een beetje over de witte lijn links. En mske keek bedenkelijk naar Slow en Slow keek bedenkelijk naar mske. En aan het rond punt zette die zijn pinker op … naar links!

mske hield haar hart vast en toen hij na een twijfelbeweging toch maar rechtsop ging zuchtte ze en Slow zei: “ik dacht echt dat hij het ging doen”. Hij nam de autosnelweg en hij begon al met gewoon boven op de oprit in te voegen zonder kijken. mske had al visioenen van wat er daar kon gebeuren maar gelukkig moesten zij er bij de volgende afrit al af.

Daarnet reed er ene voor Slow en mske tegen 40km per uur over de steenweg. In de bochten stond hij bruusk op de remmen. Stel dat hij tegen die supersonische snelheid uit de bocht vloog. De doorlopende witte lijn gebruikte hij als leidraad, in die mate dat hij zijn twee linkerwielen links en zijn twee rechterwielen rechts van die witte meet hield. En dat vond hij dan blijkbaar geen probleem in de bochten.

En dan vraagt mske zich af waar sommige mensen hun rijbewijs gehaald hebben.

Previous

We hadden het gezegd!

Next

Geen spierpijn aan de lever

1 Comment

 1. 26-12-2005, 19:52:41
  Inderdaad…
  ….dat vraag ik mij ook vaak af.

  marian

  —————————————————————————–

  27-12-2005, 08:46:28
  vaak
  is de kennis opgedaan bij een rijschool, maar achtergelaten in het café….

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén