Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pikkedieven

En nu efkes een serieuze bedenking. Gisteren las mske een fragmentje dat precies weergaf hoe een bepaald onderdeel van haar leven verliep. En ze dacht: “ik scan het in, dan kan Sloef het op het blog zetten”, maar toen bedacht ze dat dat wel niet zou mogen en we deden het niet. Vanmorgen scande ze het in, maar het kan dus niet.

Wat dus wel? Ik of mske herschrijven het stukje in onze eigen woorden en dan mag dat wel. Dat vind ik nu pas niet serieus. Je pikt iemands idee en loopt met de pluimen weg. Is het dan niet veel beter om gewoon een regeltje of 10 te citeren en erbij te zetten uit welk boek het komt en wie de schrijver is?

Voor wie het intereseert, efkes in code: “AH – BG – 34”. Ziezo das ook weer klaar en duidelijk. Veel leesgenot.

Previous

Raadsel

Next

Klare taal

1 Comment

 1. 06-01-2006, 09:06:25
  plagiaat
  ere wie ere toekomt zou ik zo zeggen,maar daarom hoef je mijn auto-nummerplaat toch niet te vermelden.erg é.lol.
  ridderlijke groeten.

  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén