Het is niet goed omdat het té goed is. mske die wel van raadsels houdt, behalve die waarin ze zélf meespeelt, zei: “Stop, doe het zelf”.

Resultaat? Draaibeweging 180°.

En daar krijgt mske het nu van sie! Zij moet het doen. En als ze het doet komt er commentaar, al weet mske dat die niet gegrond is. Maar haar principe is niet zo moeilijk: of het is goed en je houdt je kop, of het is niet goed en je doet het zelf.

Maar dan beginnen ze dat ze te drastisch is -hoe dikwijls hebben wij dat al gehoord, je zou denken dat ze het nu toch zouden weten zeker- en dat ze dat zo niet moet oppakken en slijm slijm slijm. We schuiven er op uit!

Het ganse zaakske resulteerde in: “doe gewoon verder zoals je bezig bent”. En zoals altijd krijgen ze een tweede kans. Ze hebben wel al de helft van hun kruit verschoten.