Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mesjeu Rémi uit Fabioladorp

We hadden het al eens over Mesjeu Rémi. Mesjeu Rémi is een personage dat rondwaart in de gangen bij de dikke klant. Mesjeu Rémi verveelt zich, dat betekent dat hij telkens opnieuw door die gang loopt in de hoop van één of ander iemand tegen het lijf te lopen.

Als hij dat bij mske doet krijgt ze de kriebels. Dat komt door vroeger dat mske zich snel bespioneerd voelt. Zodoende ook door Mesjeu Rémi die in de gang staat te loeren of te doen alsof hij vertrekt of te doen alsof hij aankomt.

Gisteren was het weer zo ver. Eerst op de straat, daarna in de gang, daarna aan de stockroom. En mske vertelde dat aan Slow. Even later vertelde Slow aan mske dat “hij Mesjeu Rémi bekanst gezien had”. Toen mske eens raar opzij keek herpakte hij zich en zei: “allé, ik heb hém gezien, maar hij mij niet”.

En nu ga ik maar efkes boven op de palier liggen want gisteren hoorde ik Slow tegen mske zeggen: “wat die Sloef allemaal op dat blog vertelt … straks gaan de mensen nog denken dat ik uit Fabioladorp kom?” mske zei: “laat de mensen maar denken, ze weten niet wat ze missen en op Sloef zijn manier kunnen ze er toch efkes van mee genieten”.

Previous

Beschermd: De kuis of niet de kuis, das de kwestie

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 08-11-2006, 14:46:36
    =^..^=
    Fabioladorp???? Ik denk dan aan Laken mar kzal wel mis zijn zeker??

    http://talleke.skynetblogs.be
    Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén