Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

ASL

She talks like a man,
but she’s always a woman to me

[Billy Joel]
 
Zo rond de periode dat mske begon te beseffen dat haar sociale leven tot “0” was gereduceerd en ze helemaal geen contact had met de buitenwereld, kregen er een paar zotten het in hun hoofd om met hun vliegers tegen het WTC te vliegen.
Het resultaat kent iedereen, maar het resultaat voor mske ging verder dan dat, want Skynet startte een forum op en daar waren mensen. En mske reageerde onder “ms” -natuurlijk- en ineens bleek dat wat ze zei wel zin had voor andere mensen. Niemand stelde vragen tot Skynet zijn forums bijeenzette en er ineens een andere interessegroep bij kwam. Toen wilden er wél weten wie ms nu was, maar ze negeerde die vragen. Het gaat er volgens haar niet om wie -leeftijd, sekse of wat dan ook- iets zegt, het gaat om wat gezegd wordt.

Tot de dag dat er een “hij” nogal bitsig werd omdat ms nogal veel leut had met zijn vriendin. En mske stuurde een mail van: “zeg jongen, astemblieft hé!” En wat bleek, de man vertoonde het grootste kenmerk dat men aan vrouwen toeschrijft, hij kon namelijk zijn mond niet houden.

Toen kwam er een testje. DieŸbeweerde uit je antwoorden te kunnen opmaken of je mannelijk of vrouwelijk was en wat was mske? “Definitely man”.

Wat lezen we daarnet in een reactie? “mske zijn blog” … En mske zuchtte. Niet dat het haar iets doet, ergens is dat leuk want mske is mske en eindelijk is ze daar blij om.

Previous

Abstractie

Next

Paapoes

1 Comment

 1. 13-01-2006, 20:54:54
  wel..
  ik heb eens een heel lange test op zoiets gedaan.. en ik scoorde extreem hoog op zowel typisch mannelijke als vrouwelijke delen dus ben ik dan een hyperintelligent tusseninnetje?

  ploesj

  —————————————————————————–

  13-01-2006, 21:03:23
  **
  Ik ben wie ik ben, ik zal een prototype geweest zijn, geen bandwerk dus.  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  13-01-2006, 21:29:04
  voor mij
  ben je toch duidelijk een vrouw, en ik zie, een vrouw met een muurkrant….

  Han

  —————————————————————————–

  13-01-2006, 22:46:42

  Fijn weekend voor u en iedereen rond u!

  Groetjes
  http://ourlipsaresealed.skynetblogs.be
  Ourlipsaresealed

  —————————————————————————–

  14-01-2006, 00:56:47
  goed gedaan!!!!!!!!!
  is heel gezellig
  goed weekend
  http://liliwens.skynetblogs.br
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén