Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ongewenste reacties

Natuurlijk hadden wij de reactie wel gezien. Een reactie waarover ze in het forum al bezig geweest waren, maar we konden eigenlijk niet inzien waarom het iedereen zo stoorde. Zo lang je er niet op klikt …

En toen kwam de tweede, weer op het zelfde postje en ook die lieten we staan. Want zeg nu zelf, we hebben zo al werk genoeg dat we ons niet gaan bezig houden met het terugbladeren, blad per blad, van al die postjes om daar een reactie van een zoekrobot te gaan uithalen. En postjes van ons blog halen … kom nu niet onnozel doen hé! Dat postje handelde trouwens over Ella en de enige manier waarop die reacties daar kunnen op terecht gekomen zijn is via een andere reactie op dat eigenste postje.

Maar aangezien anderen daar blijkbaar last van hebben -tja als het over honderden gaat- hebben we toch maar eens nagevraagd wat er nu juist zo verkeerd is aan die reacties.

Zoals gezegd, net hetzelfde als met andere stomme reacties, als je doet alsof ze er niet zijn, dan heb je er het minste last van.

mske zegt dat Skynet al een mislukte poging ondernomen heeft om ze tegen te gaan, maar dat het enige resultaat was dat andere mensen geen reactie meer konden zetten.

En Slow zegt dat het op te lossen is met een turingnummer of zoiets, hoe dat het ook geschreven mag worden. “Mooi gezegd is dat een validatienummer” zegt hij. Maar of dat de oplossing is … dat hadden ze bij seniorennet ook en daar had mske dan problemen met reageren.

Previous

Hindernissenparcours

Next

Voor de sponsors natuurlijk

1 Comment

 1. 27-03-2006, 14:08:32
  Whoops!
  Bedankt om me daarop te wijzen!!! daarmee dat ik nooit antwoord kreeg op men berichtjes!!

  Thx!
  Greetzz
  http://edelweib.skynetblogs.be
  Edelweiss

  —————————————————————————–

  27-03-2006, 14:24:41
  snap er niks van,
  denk da ik iets gemist heb, voor jou nog een fijne dag, grtjs K
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  27-03-2006, 14:45:39
  ***
  Bedankt voor je medeleven. Heb echt het gevoel of ik elk moment kan ontploffen van woede! Nu weet ik hoe dat voelt ..die machteloosheid…van er niets aan te kunnen veranderen.
  Groetjes.
  http://day-dreaming.skynetblogs.be
  lievekeh

  —————————————————————————–

  27-03-2006, 15:34:19

  gesnapt, nu hoop ik dat ik die woorden maar niet gebruik zonder dat ik er erg in heb, slx
  http://
  kathy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén