Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slow is de beste

Slow de panikeur! Toen Slow het examen van zijn laatste module had gedaan kwam hij ontzet thuis en vertelde over een blackout. Hij had het ganse jaar alleen gezeten aan zijn klein pupiterke en net nu het examen was kwam er iemand bij hem zitten. En hij had geen plaats gehad om al zijn papieren open te leggen en hij was beginnen zweten over een oefening op de B.T.W. en hij had ineens niets meer geweten, waarop hij de boeken dicht had gegooid, afgegeven had en naar huis was gekomen. Maar naar wat hij vertelde had hij wel dit beantwoord en dat beschreven en zus gezet en zo gedaan en mske vroeg zich af waar hij zich zorgen over maakte.

Vermits de anderen nu nog de modules moesten krijgen die Slow vorig jaar al had gehad, moest hij even naar de school gaan om zijn uitslag te krijgen maar hij had dat steeds weer uitgesteld. Bovendien moest hij ook nog zijn attesten van de andere modules krijgen want daar hadden ze zijn naam met “ij” gschreven in plaats van met “y” en bovendien hadden ze een “L” toegevoegd aan zijn geboortedorp waardoor hij plots op een heel andere plaats geboren was. Deze attesten waren dus ook nog weg voor verbetering.

Vandaag besliste hij eindelijk om de stap te wagen.

Natuurlijk is hij er door, wat dacht hij nu, dat mske zoiets niet kan inschatten? Waar maakte hij nu een probleem over? Wel! Dat zijn totaal van goede uitslagen van de andere modules omlaag werd gehaald door deze mindere … We hebben het al gezegd, Slow is een perfectionist!

Previous

Wens

Next

Slapeloos

1 Comment

 1. 15-02-2006, 21:12:52
  men kan
  rustig denken en denken bij zo een tekst
  groetjes
  http://duits.skynetblogs.be
  Sebastian

  —————————————————————————–

  15-02-2006, 23:50:37
  in een woord
  gelukwensen

  liliwens

  —————————————————————————–

  16-02-2006, 09:22:59
  gefeliciteerd!
  dat vraagt om gebak!

  olive

  —————————————————————————–

  16-02-2006, 11:23:40
  Slow
  bedankt ieder voor de felicitaties maar zegt dat hij liever een glazen boterham zou hebben.

  Zullen we daar eens voor zorgen hé.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  16-02-2006, 12:11:48
  spontaan
  ons line kijkt vreemd op, wat doe jij nu in hemelsnaam prevelt ze.
  ik,ik doe de wave voor slow, ze doet spontaan mee…..goe é,gelemaalwel.
  gefeliprofigewenst.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén