De aap kwam uit de mouw! Boeke mag mske niet kennen. Het is haar ten strengste verboden. Ze mag wél een broodje gaan eten met haar pa, maar ze mag niet mee gaan op een uitstap. En omwille van de lieve vrede thuis doet ze dat dan ook niet.
 
Blijkbaar zat Boeke vroeger minder in met de lieve vrede thuis toen Slow de kop van Jut was en iedere bokkige bui van een dwarsliggende puber op zijn hoofd terecht kwam, terwijl die eer nu haar te beurt valt.
 
Wat gaat Boeke zeggen als mske, de ganse clowneske situatie beu, zal zeggen dat ze dan maar niet meer moet komen? De meeste andere mensen zouden deze situatie al lang aangegrepen hebben om het dwarsliggende kind niet te moeten zien.
 
Dus vertelde Slow haar gewoon, zonder vragen dat Kerstmis dit jaar op de 24ste ’s avonds wordt gevierd en dat hij niet zinnens is om als een snul met haar door Antwerpen te gaan dwalen zoals hij vorig jaar deed, omdat zij niet naar hier wil komen.