Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geladen als een muilezel

Nèm! “En dat kan ons niemand meer afpakken” zegt mske. Ze kwam binnen als een muilezel. Ze had de reiszak mee, ze had de GB zak mee waarmee ze naar de Lidl gaat (jaja), ze had haar kabas met attributen mee en ze had een plastic zak mee … voor Ella! Allemaal voor Ella. Waarom? Dat zullen we dan op een andere keer vertellen. “We moeten ons plezante berichtjes wat spreiden” zegt mske “anders lachen de mensen zich hier dood”.

Ze is dus gaan winkelen voor Ella! Leuke dingetjes voor kleine meisjes. Neen, mske winkelt niet voor zichzelf. Er is eerst nog het een en het ander te regelen en bovendien is de kilostand nog niet naar behoren.

Previous

Wég!

Next

Kanker

1 Comment

  1. 10-03-2006, 13:53:48
    samenleggen
    Samenleggen, hopen dat het allemaal snel stopt en troost zoeken bij onze pluizige viervoeters?

    http://lavender-faery.skynetblogs.be
    lavender faery

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén