“En dan ben ik bang” besloot Ella haar verhaal. Maar van wat Ella bang is had mske niet zo goed begrepen want tegelijkertijd was Amke aan aan haar ander oor aan het vertellen geweest over de evolutie van haar kleurkunsten in het kleurboek.

“Van wat ben je bang?” vroeg mske. “Wel” zei Amke “Ella is bang als het paard stapt en klak klak klak doet en hihihi”. Maar het is moeilijk te geloven dat Ella zou bang zijn van een paard, want net als Bollie en Zoneke zijn Amke en Ella gek op paarden. Zodoende nam mske Ella bij de hand en zei: “toon het eens” en Ella nam haar mee en wees een paard aan. “Ben je daar bang van?” vroeg mske. “Ja hoor” zei Bollie van uit de keuken “Ella is bang van Caramelle”.

Caramelle blijkt het paard van Barbie te zijn, dat op eigen houtje door de living kan paraderen, op voorwaarde dat je een knopke op zijn borstkas verzet. En dan stapt Caramelle klak klak klak. Nà drie stappen stopt dat beest en zegt: “jeuheu heuheu”, zet terug drie stapkes en zegt terug: “jeuheu heuheu”.

Maar dan zit Ella al lang op de arm. Waarom? Wie zou het weten … misschien moeten we ook enkele jaren wachten eer dat ontraadseld wordt.