Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat is ’t nu?

mske spreekt weeral in raadsels zenne! Ze zegt: “dat het niet zo om te wenen was, zou ik er om lachen”. Ik heb uitleg gevraagd. Ze zegt dat dat drie keer zo is. De twee eerste keren serieus maar voor de derde zou ik nu niet precies wenen al is het niet echt grappig. Terwijl mske en Slow naar Mr. Sloddermans waren heeft de facteur een papierke in de bus gestopt voor een aangetekend schrijven. En mske kan met de beste wil van de wereld niet peinzen wat het kan zijn. En voor zover ze weet heeft ze alle kasten van lijken ontdaan. En nu gaat dat het gans weekend liggen woelen.

Bovendien heeft de klant van de drie vertalingen opgebeld en is het nu te laat om terug te bellen en dat gaat ook het gans weekend liggen woelen, want van die drie vertalingen is er nog geen enkele op de rekening terecht gekomen of is er misschien een vierde op komst? En dat zou mske wel graag zien komen.

Previous

Zomaar wat

Next

Sjoempel

1 Comment

 1. 24-03-2006, 19:56:21
  ***
  Bij ons is de post op zaterdagvoormiddag open.
  Is dat bij jullie niet zo?
  Probeer toch maar te genieten van het weekend.
  Groetjes
  http://day-dreaming.skynetblogs.be
  lievekeh

  —————————————————————————–

  24-03-2006, 20:01:13

  don’t warry, be hoppy…

  Ahum,… Mss is het nietske…
  http://kikkertjemimi.skynetblogs.be
  lolmie

  —————————————————————————–

  24-03-2006, 20:03:21
  Tja …
  die post is wel open, maar ik kan zo paraplu slagen van ’t verschieten hé ! Ik ga er morgen om.

  Ik vraag me alleen af wat ze nu wéér gevonden hebben.

  Misschien is het effectief nikske, zo zijn er ook al geweest.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén