Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sjoempel

Tja, en dat tochtje naar Mr. Sloddermans was ook niet om mee te lachen zenne.

Voor zo één en ander reden moest Slow van zijn vertrouwde parkingplaatske weg en omdat mske dat niet wist was hij haar aan de deur van Mr. Sloddermans zijn bureau komen opwachten. En hij vertelde over het waarom van de verloren parkingplaats en hij loopt toch voor mske haar voeten zeker! En mske sjoempelt over Slow zijn voeten. En hij doet dan zo onnozel van: “aaaah, aaaah, aaaah” dat mske omkijkt om te zien of hij echt pijn had en dan is ze maar over haar eigen voeten gesjoempeld ook nog en nu is haar sportpantoffel kapot.

Het kan natuurlijk ook zijn dat die kapot was van die eerste sjoempel en dat ze daardoor nog een tweede keer … maar daar gaan we ons hoofd niet over breken.

Ze heeft hem geplakt met pattex, want dat was gewoon die tipafwerking die los zat en dat stak dan zo onnozel vooruit hé.

Voor wie daarmee wil lachen, dat is op eigen risico, maar mij niet gezien, want een mske met een tube pattex in haar pollen … als ze daar dan zo een mskes knijpke in geeft, dan kan ik mij laten scheren.

Previous

Wat is ’t nu?

Next

Van ’t verschieten

1 Comment

 1. 24-03-2006, 21:28:37
  altijd van alles te lezen bij jullie,
  zeg, is het postkantoor zaterdags ’s morgens niet open voor de aangetekende zending?
  Maak er voor jullie een fijn weekend van hé, lieve groeten)
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  nicole

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén