Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het erge is niks

Het zal dus wel aan mske liggen. Of anders gezegd: mske zal het nog wel leren.

De week van het zomeruur, die toch altijd al moeilijk te verteren valt, de maandelijkse zware week, de week met het vele werk omdat Mr. Sloddermans alle dossiers terug wil omdat hij volgende week een week er tussen uit is; en dan komt daar dus die zware opdoffer ook nog precies deze week te vallen, met horten en stoten dan nog.

Gisteren ging het er efkes over. En mske belde iemand op om er eens over te klappen en kreeg als antwoord: “ze hebben toch gezegd dat het niks is”.

Gevolgtrekking: het is niet wat er gebeurt dat belang heeft, het is aan wie het gebeurt . Want als dit niks is, dan heeft er voor ons part, niemand nog wat aan het handje. En dan mag iedereen staan snotteren dat de Molenbeek hier over buiten haar oevers treedt …

Previous

En “action”

Next

De lancering

1 Comment

  1. 30-03-2006, 12:21:06
    zelfs
    als het “niks” is, is het niet niks…

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén