Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Laat maar waaien

Het was een ellendige week, verleden week. Slow de ganse week weg werken. Oh we weten wel dat dat bij de meesten zo is, maar hier zijn we dat niet gewend.

En nu lijkt het wel wel of het moeilijk is om de normale gang van zaken weer opgestart te krijgen.

Vorige week waren er weer treintickets in het Kruidvat. mske gaat eens een goeie bestemming zoeken om in het weekend de donkere gedachten uit haar hoofd te laten waaien.

Previous

Cijferkes

Next

Tegenstrijdigheden

6 Comments

 1. bea

  Veranderingen kunnen alles in de war sturen, zeker als je andere gewoontes hebt. Een weekend ontspannen zal goeddoen, daarna zal het wel lukken om de normale gang van zaken weer op te starten. Met een frisse kop lukt alles.

 2. Inderdaad kun je echt in de war zijn als er veranderingen in je dagelijks leven zijn,maar troost het is van voorbijgaande aard.
  Ik ben ook aan uitkijken om een ticket te kopen bij Kruidvat .Ik heb nog een paar dagjes tijd het loopt van 11 tot 22 oktober.
  Ik denk dat het een dagje Antwerpen gaat worden.Ik reis wel goedkoper maar ’t is voor dochterlief.Alleen op stap gaan is nu ook niet zo leuk .

 3. ms

  Die actie loopt inderdaad tot de 22ste maar enkel zo lang de voorraad strekt. Hier moet je er altijd als de kippen bij zijn als je er wil hebben.

  Hopelijk krijg je er nog vast.

 4. Lekker uitwaaien verdrijft de muizenissen!

 5. er eens op uit trekken is inderdaad het beste als alles op je begint te wegen, het hoeft niet eens ver te zijn

 6. Ik denk dat het gelukt is?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén