Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De BAC in de living

De tijden veranderen wel degelijk. mske herinnert zich nog dat moe naar de bank ging bij de BAC en dat was dan ’s avonds, want gedurende de dag was de bankier gewoon leraar. En hij had thuis dan wel een buroke, maar wachten dat moest je in de living, op een stoel naast de gangdeur, terwijl de kinderen van de bankier hun huiswerk maakten en zijn vrouw daar rondhing. mske denkt dat dat voor die vrouw ook leuk moet geweest zijn, altijd die vreemden over de vloer en dan die dag dat dat introverte kind van een ms daar binnenkwam omdat ze van moe iets moest komen halen, hoe ongemakkelijk ze zich voelde toen die vrouw een gesprek probeerde te voeren.

En als je nu kijkt, als de mensen een zaak opstarten dan vraag je je soms af waarom ze in hemelsnaam nog moeten werken, als je het kasteel ziet dat ze neerpoten om een restaurant in te beginnen.

Vroeger breidde je uit navenant je verdiensten, nu hoop je dat je verdient navenant wat je er in gestopt hebt.

En mske? Wel dat buroke hier is nog zo slecht niet gelegen al zou mske het ook liever boven op die dubbele kamer op overschot hebben, daar kan ze tenslotte die oude trap herinstalleren zodat eventuele klanten langs daar binnen zouden kunnen. En tot dan zal mske wel zelf naar klanten gaan of afspreken om ergens in een rustig doeningske iets te gaan drinken.

Previous

Uithangbord en uiterlijk vertoon

Next

Is niet goed liedje

1 Comment

 1. 09-04-2006, 13:46:53
  Werken
  tot ze failliet gaan en kasteel onder de hamer he
  Nog een zonnige zondag en
  liefs van
  vrouwke
  http://vrouwke-1.skynetblogs.be
  vrouwke

  —————————————————————————–

  10-04-2006, 15:17:51
  In de Living????
  hadden ze dan wel een uithangbord?

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén