Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

WC-quatsch

Nu ja, iedereen zal ten gepaste tijde wel eens een bezoekske moeten brengen aan het klein buroke zeker. Dan moeten we ons niet generen om te vertellen dat mske dat ook eens deed.

De spoeling van de wc ter plaatse diende je met je voet te bedienen en die stond achter de toiletpot, waarbij mske zich al had afgevraagd hoe oude mensen daar in ’s hemelsnaam moesten aan geraken.

mske op dat klein buroke, hoorde de vrouw binnenkomen, jawel hoorde, want het mens legde uit aan een kleine uk hoe ze naar de wc moest gaan, net of die uk dat thuis nooit deed.

Ze had het over een vieze wc want: “zie je dat druppeltje op de bril?” Dat was super POE. En moest die kleine nou plassen? Of was het het worsten-ding? En ja, de kleine moest doorsjassen met het voetstuur natuurlijk.

mske, ondertussen al lang klaar, bleef luisteren, want het voorgaande waren maar de hoofdzaken. De vrouw heeft de ganse tijd van dat worsten-ding zitten palaberen dat het geen naam heeft.

En dan moest die kleine nog haar handjes afdrogen ook, met een blazer. Wel mske vraagt zich af of die handjes er niet af vliegen. Als zij met die hedendaagse blazers haar handen droogt golft haar vel nog erger dan de natte droom van een surfer.

Previous

Gezelligheid troef

Next

Verleden tijd

4 Comments

  1. En die drogers met een D zijn niet hygiënisch, je blaast de vieze lucht gewoon omhoog.

  2. Zou die vrouw thuis ook zoveel spel verkopen aan een wc bezoek van die kleine! Die superdrogers vind ik akelig ,je moet daar je handen instoppen,ik vrees altijd dat het ding mijn handen van mijn armen zal blazen. Ik durf al eens wat blaadjes wc papier nemen om mijn handen af te drogen.

  3. Het ‘worsten-ding’..??? nog nooit van gehoord.. maar zo zie je maar dat er mensen zijn die zich nog stééds generen voor het toiletbezoek!
    Handjes wássen is wel goed aangeleerd, maar die blazers? weet niet wie dat uitgevonden heeft, maar ik vind het sowieso maar een vies gevoel.. míjn handen drogen wel aan de lucht hoor.. of aan m’n broek hehe.

  4. Sloef goede middag…

    ja ja…en de koning heeft dat ook meten leren !
    En weten dat ze b.v. dat Louis XIV geen wc had in zijn paleis ! Fijne groetjes )pepino

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén