Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gesparadrapeerde blogpoot

Sloef is thuis. En toen ik hem zei: “hier, je blog! Tijd om te posten” wees hij heel demonstratief naar zijn rechter voorpoot. Hij kan blijkbaar niet typen omwille van twee stukken sparadrap die daar nog rond zitten. Dat één is los en moet hij er zelf af halen. Dat ander moet er op blijven tot morgen, daar zat de baxter en anders zou dat kunnen bloeden. Mijnheer heeft zich dan heel demonstratief gewassen en ligt nu nog demonstratiever te slapen, achter mijn rug. Zal ik nog maar eens zelf dat blog uppen zeker.

Previous

Onbewust bewuste reacties

Next

Telefoonperikelen

1 Comment

 1. 14-04-2006, 08:15:18
  oef!
  Goed nieuws, dus?
  Hoop ik?
  http://lavender-faery.skynetblogs.be
  lavender faery

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén